HR-Skyen - E-rekruttering i skyenOm e-rekruttering og rekrutteringssystemerVores kunder og referencerHR-Skyen teametKontakt osKarriere hos HR-SkyenArtikler om rekruttering

HR-Skyen

...gør rekruttering lettere

Online rekrutteringssystem

Historie og team

Kontakt os

+45 71 99 07 27

Job hos HR-Skyen

Bliv en del af et dynamisk team

Viden

faq

sikkerhed og ejerskab

Hvem ejer data?

Det gør I 100%. Ved opsigelse får I udleveret alt jeres data via download

Hvor sikker er vores data?

Vi tager daglig backup, både lokalt og eksternt, på alle indstillinger og data.

priser og produkter

Er der et opstartsgebyr for at komme i gang med HR-SKYEN?

Nej, tværtimod. I kan prøve HR-Skyen gratis og helt uforpligtende i en måned. Hvis I mod forventning ikke ønsker at fortsætte, skal I blot give os besked, og så var det det.

Kan vi sammensætte en løsning der passer til netop vores behov?

Ja, HR-Skyen er fuldstændig modulært og kan sammensættes præcist til jeres behov. Ring til os på 71 99 07 27 og fortæl hvad I har brug for.

praktisk

Vi vil gerne udskifte vores nuværende system til HR-skyen– Kan vi beholde vores CV’er?

Ja. Vi importerer gerne jeres CV’er til HR-Skyen uden beregning.

Skal I have adgang til vores it-system?

Nej. HR-Skyen er et online rekrutteringssystem og kan bruges uden installation. Det eneste I skal gøre er at bruge 5 minutter på at indsætte én linjes HTML kode på jeres side. Herefter kan I komme i gang med at indrykke annoncer og modtage CV’er.

Er der mulighed for support hvis vi har brug for hjælp?

Ja. I kan til enhver tid kontakte vores support med alt fra teknik til almindelig brug. Ring 71 99 07 27

eksponering af job

Hvordan kommer vores job på de danske jobportaler?

Når I indrykker et job på jeres hjemmeside, kan I samtidig vælge at indrykke det på Jobview og Jobnet. Annonceringen på Jobview kan ske uden videre, men for at indrykke på Jobnet, kræver det at I har registreret jeres virksomhed hos Jobnet. Job I lægger på Jobnet ender automatisk også på andre danske jobportaler, da disse gengiver de job der findes på Jobnet. I kan altså med et enkelt klik få jeres annoncer ud til rigtig mange jobsøgere.

Hvordan kommer vores job ud på de sociale medier?

Ved joboprettelse markerer I helt enkelt de sociale medier I ønsker at blive eksponeret på. Det eneste det kræver, er at jeres virksomhed har en konto på det pågældende site. På Facebook kan i desuden få en ”ledige stillinger” app på jeres profil. Det betyder at folk der besøger jer på Facebook, vil kunne se hvilke ledige stillinger I har ude i venstre side. Derfra kan de læse mere om jobbet og ansøge stillingen.