Få en demo
Digital signatur med Nem-ID

Ansættelseskontrakter underskrives direkte i HR-Skyen med Nem-ID

Med HR-Skyen kan du få underskrevet kontrakter med digital signatur. Det betyder, at du grundlæggende bare skal uploade en ansættelseskontrakt, sende et link til den kandidat, du vil ansætte, hvorefter kandidaten kan underskrive den med NemID… Alt sammen via nettet.

Da HR-Skyen udelukkende er cloud-baseret betyder dette, at du kan lave en juridisk bindende kontrakt fra en hvilken som helst internetforbindelse, selvom du typisk nok foretager arbejdet fra dit daglige skrivebord.

Systemet kan i princippet også bruges til andre former for kontrakter, hvis du har behov for at få underskrevet fortrolighedsklausuler eller andet i forbindelse med din rekruttering.

For at blive aktiveret med digital signatur skal du kontakte HR-Skyen på telefon 71 99 07 66 eller support@hr-skyen.dk, og så er du i gang.

Når du så fx skal have underskrevet en ansættelseskontrakt, går du ind via dine jobannoncer og vælger den pågældende kandidat. Der vil der nu ligge et link til digital signatur. Her uploader du kontrakten, vælger den relevante underskriver fra din virksomhed og sender kontrakten. Kandidaten modtager dernæst en mail med instruktioner til at skrive under, hvorefter den almindelige NemID-procedure følges.

Såfremt din virksomhed i forvejen bruger digital signatur via Penneo, vil denne profil kunne genbruges i HR-Skyen.

Tekst: Jeppe Lykke Hansen
August 22, 2017

VIL DU HØRE MERE?

Skriv dig op for at prøve en demo - helt uforpligtende