Få en demo
Linkedin Profile

Hent kandidater direkte fra LinkedIn

HR-Skyens nye plug-in værktøj gør det muligt at hente LinkedIn-profiler til din rekruttering

Med HR-Skyens nye værktøj til Google Chrome kan du oprette og hente ansøgerprofiler direkte i LinkedIn. Værktøjet er særlig smart for rekrutteringsvirksomheder, som meget effektivt vil kunne hente kandidater fra LinkedIn, men det vil også kunne bruges af andre typer virksomheder, der ønsker at tilføje ekstra kandidater til deres portefølje af ansøgere.

Det nye værktøj lægger sig som en ny knap øverst til højre i din Chrome-browser. Med knappen åbner du en boks til at oprette og gemme din kandidat i HR-Skyen, uden du behøver at forlade LinkedIn.

Når du finder en interessant kandidat, klikker du altså bare på den lille firkantede knap, mens du er inde på vedkommendes LinkedIn-profil. Boksen henter automatisk kandidatens oplysninger, så alle tilgængelige data – navn, e-mail med mere – vil allerede være udfyldt. Der hentes også et link til kandidatens LinkedIn-profil, så du altid vil kunne gå tilbage og fx se kandidatens helt opdaterede CV.

På LinkedIn behøver du altså ikke at taste et enkelt bogstav, men du kan naturligvis redigere i oplysningerne efter behov, inden du gemmer i HR-Skyen.

Fordi knappen lægger sig i Chrome-browseren kan du også bruge den til at oprette profiler, hvis du fx er inde på en virksomheds side med kontaktoplysninger. Du vil dog her selv skulle føre data over manuelt, men fortsat uden at skulle forlade siden, du er inde på.

I selve HR-Skyen er det markeret, om det er en kandidat, der er importeret via værktøjet, eller en ansøger der selv har søgt stillingen, så forvirring mellem de to typer kandidater undgås, når du går videre i rekrutteringsprocessen.

Værktøjet er et såkaldt plug-in til Google Chrome, og det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at udvikle et tilsvarende værktøj til Explorer på grund af restriktioner fra Microsofts side. Det virker med andre ord kun i Chrome. Derfor skal det også understreges, at der er tale om en ekstra feature til systemet, som ikke påvirker HR-Skyens øvrige funktioner.

For at få det nye plug-in kan du bruge linket herunder eller selv gå ind på Chrome Webstore (findes lettest via en Google-søgning). Søg dernæst efter HR-Skyen (husk bindestregen), hvorefter du får HR-Skyen Candidate Sourcing som valgmulighed. Klik på ’føj denne til Chrome’. Nu ligger knappen oppe i højre hjørne af din Chrome-browser. Klik på den, log ind og så er du i gang.

KLIK HER OG FÅ HR-SKYENS PLUG-IN TIL CHROME

Tekst: Jeppe Lykke Hansen
August 21, 2017

VIL DU HØRE MERE?

Skriv dig op for at prøve en demo - helt uforpligtende