Få en demo

HR-Skyen ansætter salgschef fra LinkedIn

Nordisk salgschef med bred international erfaring skal åbne nye markeder for den danske it-succes HR-Skyen

HR-Skyen har etableret sig som en solid spiller på det danske marked, og nu skal resten af norden erobres. Til den opgave har HR-Skyen hentet en nordisk salgschef, Henrik Ellenhard, der kommer med erfaring fra blandt andet LinkedIn.

– HR-Skyen har produktet, visionen og de rigtige mennesker. HR-Skyen har helt sikkert potentiale til at være mellem markedslederne i norden og på længere sigt en global spiller, fortæller Henrik Ellenhard.

Den nye salgschef er netop fyldt 49. Oprindeligt er han uddannet i forsikringsbranchen, men kom hurtigt over i IT-branchen, da hans tidligere arbejdsplads blev opkøbt af IBM. I IBM avancerede han til nordisk salgschef. Derfra skiftede han til et tilsvarende job hos Oracle og kom siden til LinkedIn, hvor han også var nordisk salgschef.

– Jobbet hos LinkedIn krævede, at jeg bosatte mig i Dublin, og da det viste sig sværere end ventet at få familien rykket med over, vendte jeg hjem til Danmark igen efter 16 måneder i det europæiske hovedkvarter, forklarer Henrik Ellenhard.

– Jeg har mange personlige kontakter hos LinkedIn, hvor jeg også var ansvarlig for netop rekruttering, og jeg tror, at vi kan få gavn af et endnu tættere samarbejde med LinkedIn i hele norden, siger Henrik Ellenhard.

HR-Skyen har allerede som den første danske virksomhed indgået en partneraftale om rekruttering med LinkedIn, og potentialet rækker videre end det, mener den nye salgschef. Som hos alle iværksættervirksomheder er der flere gear at komme op i, hvis processerne strømlines og struktureres en smule:

– De nuværende sælgere er dygtige. Nu skal vi bare lægge en plan, som sikrer, at vi kommer ud i de andre nordiske lande også. Fundamentet er der allerede. Nu begynder vi at lægge sten på.

Samtidig med ansættelsen af Henrik Ellenhard som nordisk salgschef, har HR-Skyen også ansat en svensk sælger med base i Malmø.

Tekst: Jeppe Lykke Hansen
Februar 1, 2019

Vil du høre mere?

Skriv dig op for at prøve en demo - helt uforpligtende

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

Udfyld venligst alle felter