Få en demo
jeppe

HR-Skyen opruster på kommunikation

Erfaren journalist skal sikre et højt kommunikationsniveau i forbindelse med HR-Skyens fortsatte vækst og globale ekspansionsplaner
HR-Skyen er inde i en afgørende vækstfase, og der kommer hver eneste uge nye kunder på systemet, samtidig står virksomheden foran en international ekspansion. Det stiller krav til kommunikationen, og derfor har HR-Skyen ansat den 43-årige journalist Jeppe Lykke Hansen som kommunikationschef.

Jeppe Lykke Hansen har tidligere været i ansat journalist-, redaktør- og kommunikationschefstillinger hos blandt andet TV 2, AutoCom A/S og Grafisk Arbejdsgiverforening.

– HR-Skyen befinder sig den allermest spændende fase i enhver virksomhed. Produktet er i orden, og der er rent faktisk kunder, der køber det. Fundamentet er på plads, og jeg kan se, hvor stort et hus vi kan bygge ovenpå, siger Jeppe Lykke Hansen, der også har noteret sig, at der allerede er flere prominente virksomheder og organisationer på kundelisten.

– Selvom kundelisten er lang, er potentialet i Danmark meget stort. Der er fortsat masser af virksomheder, der vil kunne effektivisere deres rekruttering betydeligt med et system som vores, forklarer han.

Samtidig er EU’s kommende persondataforordning en stor fordel for HR-Skyen. Den vil kort fortalt gøre livet vanskeligere for virksomheder og organisationer, der vil få brug for et intelligent system, hvis de skal undgå et ganske omfattede manuelt arbejde i forbindelse med deres rekruttering. Og her kommer HR-Skyen ind i billedet.

– Det vil være ekstremt bøvlet for den enkelte virksomhed, hvis ikke den bruger et system som vores. Vi vil kunne sikre, at de overholder reglerne, og det vil altså opfylde et akut behov for virksomheder i hele EU, lyder det fra Jeppe Lykke Hansen.

Med persondataforordningen må virksomhederne ikke længere arkivere personfølsomt data. Det betyder, at hvis en ansøger fx har skrevet, at han har været medlem af et parti eller en religiøs bevægelse, skal det kunne håndteres af virksomheden. Den slags skriver folk ofte i ansøgninger, hvis de ikke selv anser det for at være kontroversielt, men med persondataforordningen skal virksomhederne aktivt forholde sig til, at de ikke længere må gemme sådanne oplysninger.

Tekst: admin
Maj 18, 2017

VIL DU HØRE MERE?

Skriv dig op for at prøve en demo - helt uforpligtende