Få en demo

Overblik og flexibilitet

Med HR-Skyen styrer du alle HR-processer i din virksomhed. Fra onboarding, gennem hele ansættelsen, og indtil medarbejderen forlader virksomheden igen.

Det er enkelt, og du kan selv definere alle procedurer, ligesom du hele tiden har fuldt overblik over, om alle delopgaver i proceduren også er løst. Systemet er blandt andet sikret med to-faktor-login, og det er muligt at importere data fra andre systemer samt direkte fra HR-Skyens rekrutteringsværktøj. Det hele er klar til brug fra start, men samtidig fleksibelt i forhold til dine behov.

HR-Skyen STAB strømliner 
din personaleadministration

  • Styr personadministrationen et sted
  • Sikrer dig i forhold til GDPR
  • Overblik over alle processer
  • Samler alle dokumenter og stamdata et sted
  • Integreret med rekrutteringssystemet
  • Gennemsigtighed for alle parter

MEDARBEJDERLISTE

HR-systemet giver dig overblik over alle ansatte og samler alle dokumenter og stamdata om de ansatte. Du kan også altid se, hvilket udstyr der er udleveret til den enkelte medarbejder. Det er muligt for medarbejderen at se oplysningerne om sig selv, men ikke om kollegaerne. Hvem, der skal kunne se hvad, bestemmer du.
 

PROCESSER

Du definerer selv alle faste processer, delopgaver, ansvarlige og deadlines. Du kan hele tiden følge processen, og hvilke opgaver der er løst. Helt forsimplet kan onboarding fx bestå af rundvisning, udlevering af adgangskort samt instruktion i brug af maskinerne. På den måde kan du lave faste procedurer for alle områder under din personaleadministration.

EU’S PERSONDATAFORORDNING

HR-Skyen Stab er lavet, så du lever op til EU’s persondataforordning, GDPR, herunder kravene om at du skal kunne levere fuld dokumentation for behandlingen af de personlige oplysninger, samt at data slettes. Med HR-Skyen undgår du fx, at personlige oplysninger sendes rundt i vedhæftede filer, hvilket er meget kritisk i forhold til persondataforordningen.

INTEGRATION MED ANDRE SYSTEMER

HR-Skyen Stab er designet til at være fuldstændig fleksibelt og kan integreres med de tjenester, som du bruger i dag. Hvis du fx er glad for dit nuværende regnskabs-, løn eller beskedsystem, kan det integreres i din løsning. HR Stab fungerer naturligvis også gnidningsfrit med dit rekrutteringssystem fra HR-Skyen.
Kunne du tænke dig en live demonstration af HR-Skyen Stab eller har du blot nogle afklarende spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon 71 99 07 27 eller e-mail support@hr-skyen.dk

Vil du høre mere?

Skriv dig op for at prøve en demo - helt uforpligtende

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig snarest muligt.

Udfyld venligst alle felter